Om bloggen

Denne bloggen er et resultat av et dialogmøte på Hordaland kunstsenter med
Bergen kommunes byråd for byutvikling, klima og miljø Lisbeth Iversen, mandag 29. august 2011.

Dialogmøtet var et resultat av en henvendelse fra Hordaland kunstsenter til Byråd for byutvikling, klima og miljø som følge av en uttalelse i BA 31. januar 2011 der planer for å omskape Holbergsallmenning og Klosterplass til byrom og grøntanlegg, og formidle klosterruinens historie ble presentert av Lisbeth Iversen.

Møtet presenterte innledende planer for å skape et parkmiljø på Klosteret, og tilhørende planer for alternative parkering for beboere som i dag benytter seg av de eksisterende soneparkeringsplassene på Klosteret og Holbergsallmenningen.

Denne bloggen er tenkt som et kollektivt verktøy for å synliggjøre tanker, ideer, diskusjoner, inspirasjon, historier, ønsker og drømmer som kan benyttes i videre arbeid med å omdefinere området. Et enda ikke definert rom, som kan romme mange fremtidige handlinger og erfaringer. Gjennom denne bloggen kan vi forsøke å skape et felles rom, som er både faktisk og mulig!

Hordaland kunstsenter fungere som vertskap for denne bloggen, men vil ikke ha kapasitet til å moderere samtaler og diskusjoner som utspiller seg i kommentarfelt. Det bes dermed om at deltagerne i debatten utviser nettetikett.

Be the first to start a conversation

Legg igjen en kommentar